Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ...


Την  Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012 δημοσιεύτηκε στα “ΝΕΑ” το άρθρο του κ. Πρετεντέρη με θέμα “Άδεια ποτήρια”. Υποτίθεται ότι υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού του άρθρου από τους αναγνώστες. Φαντάζομαι ότι υπάρχει κάποιος διαχειριστής των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, που αποφασίζει αν θα δημοσιευθεί ή όχι οποιοδήποτε σχόλιο. Μάλλον ελέγχεται αν είναι υβριστικό ή συκοφαντικό , οπότε δίκαια -κατά τη γνώμη μου- δεν δημοσιεύεται.
Έκανα λοιπόν το παρακάτω σχόλιο στο άρθρο του κ. Πρετεντέρη:
Ραγκούσης, Παπακωνσταντίνου, Ρέππας, Πετσάλνικος, Κατσέλη, Καστανίδης, Παμπούκης, Πάγκαλος, Γερουλάνος, Παπουτσής, Μπιρμπίλη, Πανάρετος, Δρούτσας, Μπεγλίτης, Ξενογιαννακοπούλου, Καρχιμάκης... Προσκλητήριο αγνοουμένων!
Το φαινόμενο είναι τόσο απόλυτο και τόσο γενικό ώστε ξεπερνάει και τις συμπτώσεις και τις ατυχίες. Κάτι άλλο, λοιπόν, συνέβη.”
έγραφε ο αρθρογράφος σε μια περικοπή του άρθρου του.
Σχολίασα:
Όντως κάτι άλλο πρέπει να συνέβη. Μήπως η διαπλοκή κατάπιε (προς το παρόν τουλάχιστον), όποιον προσπάθησε να συγκρουστεί μαζί της και οι εκπρόσωποί της στα ΜΜΕ ανέλαβαν εργολαβικά και το πολιτικό τους μνημόσυνο;

Την πρώτη φορά που το έστειλα δεν πρόσεξα αν πράγματι είχε καταχωριστεί προς δημοσίευση και θεώρησα ότι μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά. Δοκίμασα δεύτερη φορά και βεβαιώθηκα ότι όλα ήταν εντάξει. Διάβασα άλλωστε ότι:
Το σχόλιό σας απεστάλη με επιτυχία και θα δημοσιευθεί κατόπιν αξιολόγησης από τον αρχισυντάκτη.”

Δεν δημοσιεύθηκε ποτέ. Υποθέτω ότι θεωρήθηκε υβριστικό για την εφημερίδα και τον αρθρογράφο ή γίνεται επιλογή όσων συμφωνούν με την άποψη του αρχισυντάκτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ